”Hur fan hamnade jag på ett universitet i Skottland egentligen”

”Whether this was your childhood dream, or your second choice, or something spontaneous, you’re here now. Make the most of it because it was a fantastic choice.” 
Så lät det för tre  månader sen när rektorn välkomnade 3 000 nya elever till University of Dundee. Där i publiken, i salen, i Dundee, i Skottland, satt jag. Jag hade dagen innan rest från mitt hemland Finland till Skottland för att börja studera arkitektur vid University of Dundee – och min nya rektor lyckades just sammanfatta precis varför jag satt där: en barndomsdröm, ett andrahandsalternativ och en spontan idé.

Jag blev ombedd att skriva några rader åt studentjob. Så det gjorde jag. Hur fan hamnade jag på ett universitet i Skottland egentligen.

2016-11-01.jpg

Editors note:
Två månader. Inte tre. Inlägget var menat att komma upp lite senare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s