HALLOWEEN 2016

Hann till och med ha på mig två kostymer under den 31a oktober. Jag och min tutorgrupp klädde ut oss till arkitekter under skoldagen.. eller Steve Jobs. You will never know. Det var en skoldag  med tidspresstermometern på max. Jag var till och med tvungen att ta en tupplur när jag kom hem. Jag vet inte riktigt själv hur jag lyckades få ihop denna sminkning före jag sedan rusade ut genom dörren igen haha. Två förfester och sen till the union, skolans barer där jag oftast är om jag är ute en kväll. Enligt rykten, 3 000 biljetter som enligt icke-rykten varit slutsålda varje år detta millennium. Man kan liksom redan köpa biljett till nästa år haha. Kul var det men jag var ändå hemma rätt tidigt. Vilket tidspresstermometern tyckte om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s