”att vara nykter om helgarna är min nya favorit hobby”

 

Skulle jag beskriva Freshers week i 60 sekunder skulle jag göra det så här. Det här var alltså första veckan i universitet när det var mest infotillfällen att närvara vid i skolan. Oooooooch sen dess har jag knappt festat haha. Jag är glad jag hade en såndär fem-dagars-utgång-vecka men att vara nykter om helgarna är min nya favorit hobby.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s