”internet är smartare än så”

Ja okej. Så här är det. För över en månad sen så klippte jag ihop en video från min resa i Amsterdam och Belgien. Jag köper alla låtar jag använder men det är inget att skryta med eftersom det inte ger mig rättigheter att sprida vidare musiken. Det vill säga, facebook och youtube tar bort min video respektive tar bort ljudet. Att jag klipper in annat ljud spelar ingen roll, internet är smartare än så. Men arbete är ju redan gjort så ikväll publicerade jag den i alla fall. Videorna var ju faktiskt viktigare än låtarna så om ni vill se snuttar från min resa (och föreställa er riktigt jävla smart klippning med musik) så varsågod. Nästa gång får jag lov att vara smartare. Och lagligare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s