”hade jag velat göra mig själv en tjänst så hade jag inte stannat hemma så länge”

img_8402svimg_8404svimg_8476svimg_8379svimg_8495svimg_8528svimg_8559sv

Jag vet inte riktigt hur det skedde. Eftersom jag just precis hälsat hej till alla igen. Ändå var det nu dags att nu säga hejdå. Igen. När jag reste iväg var det svårt att minnas varför jag promt ska resa hela jävla tiden haha. Jag har nämnt det i flera gånger i diskussioner med än en gång: hade jag velat göra mig själv en tjänst så hade jag inte stannat hemma så länge. Inte längre än en månad. Nu säger jag inte att jag ångrar att jag var hemma 4½ månader, jag säger att det hade varit lättare att åka hemifrån redan efter en månad. En månad hade get tid att träffa alla igen. Onekligen hade jag kvar resesuget den där första månaden hemma. Jag menar, jag bokade resan till Amsterdam och Bryssel efter tre veckor hemma fast jag hade ungefär -20 € på kontot. Men efter den där första månaden började mina rötter gräva sig ner igen och jag kände mig så så hemma. Jag hade en helt sjukt bra sommar och att riva upp rötterna var.. jaa.. obekvämt. Frustrerande. Ledsamt och stundvis svinjobbigt. Ni vet, precis så där som det känns före man tar ett bra beslut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s