ZWEVEGEM & BRUSSELS

Belgium 14.-17.8.2016
Nio euro och en 2h 45min bussresa tog mig från Amsterdam till Bryssel där Jore och Bram väntade snällt på mig. Två volontärer jag hängde en månad med på Fiji. Kärt återseende. I deras hemby fick jag gå på en två dagars öl festival. Jag lovar, att jag är första finländaren i historien att gå på den festivalen. 15 000 pers är inte värsta lite men det var ändå en väldigt lokal tillställning. Det är fan det som är det vackra med att känna folk i andra länder, att få göra dom där sakerna som bara lokalbefolkningen känner till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s