”Jag älskar jordnötssmör”

Ja sko måst far å handel. Jästfria knäckebröd åtminstone. Å ti jobbe behöver vi mjök. Gu va e va fint på Idas villan igår. Å en frissatid före ja far ti Skottland. Mm. Mindre än en månad tills he nu. Å då e ja bortrest en vecko. Jeeeeeeeeee. Härreguud. Flygplatsin. Joost. Vera. Ashley och Jolien. Tijmen, som låter som Dajmon. Noor. Hoppas Luc kan kom. Bram och Jore. Fyfan va kul. Ida sko väl kom hem nästa helg? Fan. Hinner bara träff hon typ en gång till före ja far. Int ska ja väl öpen nå bankkoto före ja e där. Behöver man nå personnummer ti he? Som i Sverige? Usch va min kalender e klotto denhe veckon. Men ja ha hinda me mycki. Kela svarar aldri. Byter ti nästa uppslag. Tapiola hadd skitbra kundservice. Undrar om e va hede Anna gjo då on jobba där. Snart borda mina nya kalender kom. Alla klockor går olika här. Va kul att Aino kom tibaks redan. Sto int e åttånde på anslagstavlon? Konstens natt. Ja måst google hande podcastin. Guys we fucked hett an. Väder prognos nästa vecka. Ska ja ha läppstift ikväll? Ja vill mål me akvarell. Ska ja köp biljett ti freshers week nästa vecko kanksi? Så jävla nice. Droom life. Ja kommer ju buri gråt sista dan i jobbe. Jag älskar jordnötssmör. Ha ja taji nå bilder ja kan la opp på bloggin? Ja orkar int rikti me Vasa, hur fint he e nu alltså. Va ska ja ens blogg om?

FullSizeRender 1FullSizeRender

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s