”Inget skriker sommar så mycket som sangriakväll på bakgården”

Inget skriker sommar så mycket som sangriakväll på bakgården. Jag, Nadja, Anna, Josso och Nadia drack och åt gott en fredakväll. Vitt vin, rött vin, jordgubbar, meloner, vindruvor, citrusfrukter, chips, dipp och till och med egengjorda munkar. Enda som fattades var.. Alex haha. Hon som ännu är i grekland (snaaaaart) fattas ur min lilla flock av malaxtösar. Vi hade i alla fall störttrevligt. Det har vi alltid. Speciellt när vi får sitta runt ett och samma bord. Jag har kännt dem 7-21 år nu och det är rätt kul att se vilka motsater till livssituationer vi har i nuläge. Lika bra kommer vi överrens ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s