”Det fritt fram att komma och krama mig nu”

 

DSC_0073sDSC_0121sDSC_0122sDSC_0052sDSC_0071s

Jag fick egentligen veta det två gånger. Båda gångerna var jag ensam och hade ingen att krama om. Första gången var 6 på morgonen när jag loggade in och såg mina provresultat, när inte ens mamma var vaken. Andra gång, lite på en vecka senare, var under ett kvällsskift på jobbet och alla jag kände där var på pass. Det var då jag fick mejlet och läste:

 

Congratulations, your place at University of Dundee for Architecture has been confirmed.

 

Jaaaaaaaaaaaaaaa. Två år, sex förhandsuppgifter, ett matteprov och sju uppgifter på ett fyra dagars inträdesprov totalt till arkitekt i Finland. Och då skiter jag i de tre förhandsuppgifterna jag gjorde till inredningsarkitet ifjol och de sju förhandsuppgifterna jag gjorde åt grafisk design i år. Allt är värt det. För här, en ansökan, en portfolio och ett svindyrt engelskaprov senare har jag den – min arkitekt studieplats. Det fritt fram att komma och krama mig nu.

En reaktion till “”Det fritt fram att komma och krama mig nu”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s