”Jag i samarbete med Finlands soligaste stad bjöd den kanske mest typsika finlandssvenska tisdagen man kan tänka sig”

IMG_6925DCIM100GOPROG0020106.IMG_6996IMG_6997IMG_7006IMG_7019

Av vad man kan kalla en slump så hade Noora, hon jag lärde känna i Stockholm och träffade i Helsingfors för ett par veckor sen, passligt att komma till Vasa. Av vad man verkligen kan kalla en slump råkade Elena, som vi också umgicks med i Stockholm, just den dagen vara påväg ner från Uleåborg och kunde komma och hälsa på oss samtidigt. Att karma om Elena efter att inte träffat henne på 1,5 år kändes fan i mig bra.

Jag i samarbete med Finlands soligaste stad bjöd den kanske mest typsika finlandssvenska tisdagen man kan tänka sig haha. Vi var ut och körde bil och såg idylliska, gröna, österbottniska ängar. Körde givetvis över Finlands längsta bro och fick en liten liten skymt av naturvärldsarvet. Vi handlade mat och vin, åt vok och drack sangria. Cyklade till fullsatt Strampen där vi satt i kvällsolen, drack mera sangria och lyssnade på akustisk live msuik. Typ så klyschigt var det. Sen hade både Elena och Noora hört talas om ollis och värdinna som jag var tog jag mig med dem dit. Vi gick in utan vidare planera på att stanna där men sådär som bara ollis kan så blev det fyllt med folk på en endaste gång och där var vi tills timman blev sen. Så kul att ha dessa flickor runt om mig igen!

 

 

Ska jag tillägga att Noora fem dagar senare igen kom på besök till Vasa? Jag tärffar ju fan henne oftare den här sommaren än sommaren vi bodde i Stockholm haha!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s