Midsommar 2016


 

För första gången under mina inte-barn-längre-år så hade jag ett jobb under midsommar som garanterat har stängt. Aaaah. Allt jag ville vara att åka iväg till en villa och stanna där i 48h utan att flänga och fara till jobb eller flera destinationer. Så det blev precis vad jag gjorde. 24h hade jag sällskap av jämnåriga och tanken var att jag skulle åka upp till land samtidigt som dem, men när båten skulle packas nästan la jag mig raklång på terassen och vägrade lämna holmen vi befann oss på. Så jag stannade ett dygn till och umgicks med föräldra generationen. Bästa och mest avslappnande midsommaren på inte-barn-år.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s