”när man egentligen inte har några problem men efter gott sällskap och tre vinglas var så har man funnit problemen och löst dem”

Ni vet när man egentligen inte har några problem men efter gott sällskap och tre vinglas var så har man funnit problemen OCH löst dem haha.

Jag visste inte vem den här rödhåriga tösen var före vi två samtidigt började jobba på Dallas. Glad att våra liv korsade varann. När jag åkte till Fiji saknade jag, till min förvåning, nästan Dallas personal mer än mina närmaste vänner och familj. Jag hade ju hängt med personalen varje dag i cirkus (som i ”ca.” och som i ”cirkus” haha) ett halvår och dessutom inte lärt mig det där att vara borta från dem. Alla andra kompisar hade jag ju liksom vant mig att vara bort från redan hehe.

Sommar i Vasa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s