Sääsin examen 2016

I helgen nalkades det examen och jag var och uppvaktade ett par examinander. Sandra var en av dem och mina examens gåva till henne var fotoramar. Eller ja, egentligen var ju gåvan allt det hon kunde lägga i ramarna. Kameran var runt halsen hela kvällen och var mer på on än off. Här är en del av de hundratals bilderna som togs.

Fan det var mycket folk och fan vad kul vi hade. Festen fortsatte i stan och på andra gårdar. Jag var chaufför och fick verkligen vara det också haha. När jag och bilen var klar med alla sjussar, och råkade befann oss nån kilometer hemifrån, blev det hemfärd istället för utgång. Vackert så.

P.s. ni vet väl att ni kan klicka på bilderna jag laddar upp i kollage, och bläddra genom dem i normalstorlek 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s