”Jag ville tro att jag hade så mycket is i magen att jag vågade investera på mig själv också”

Just nu, när jag har som mest tidsbrist och som minst pengar tog jag ett oväntat beslut. Jag bestämde mig för att designa, trycka upp och sälja kort. Jag är mitt uppe i andra projekt och jag hade inte mycket tid över så det blev att brainstorma under ett lugnt skift på gymmet och två dagar senare hade jag produkten färdig framför mig i photoshop. Rakt på sak, inget krångel och lita på magkänslan brukar ju fungera.

Det handlade lite om att jag ville ha något mer än kläder att sälja på loppis (vänta, ska berätta mera om det straxt), det handlade lite om att jag ville rita med nått annat än svart tusch för en bråkdels stund och det handlade mycket om att jag ville prova mina egna vingar. Det är nämligen så att när jag började sälja konstverk förlorade jag inget mer än tiden jag la ner på dem. Vilket visserligen inte var lite tid, men ändå, jag gick ju inte i personlig konkurs av det. Det var Aveo som investerade i mig. Sen har jag fått andra erbjudande också som ju bär på ett löfte om betalning i slutändan. Jag ville tro att jag hade så mycket is i magen att jag vågade investera på mig själv också, så jag gjorde det.

I morgon, lördagen 21.5, har vi pop-up loppis på Ladies Club. Medlem som icke-medlem är alla välkommna! Dock endast icke-män med respekt för dem som kommit för att träna i en man-fri zon. Det är alltså Handelsesplanden 14B klockan 12-15 som gäller imorgon. Där kommer ena salen att vara full med loppisbord. Vid min plats säljer jag förutom kläder och skor också mina stadstavlor å Aveos vägnar. Jag har hämtat ett litet lager så du får tavlan direkt i hand.
Samt dessa: mina egna investerade, varma ifrån pressarna, somriga kort till värdinnan. Värdinnegåvan, som jag under mina långa resa insåg inte alls är lika självklar i övriga världen som här, är något jag gärna uppmuntrar.

Korten med text på finns både på finska och svenska, korten är 13x18cm och kommer att säljas för 2,90€ /st. Fyra kort för 10-lappen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s