”Inte en enda gång har jag åkt hem därifrån utan att veta precis varför jag vill vara i Vasa. ”

 

Jag har så jädrans flyt med allt som heter kost och träning. Motivation efter resan + detox + börjat äta mycket mer vegetariskt + inte råd att supa eller köra bil haha har resulterat i en riktigt hälsosam vardag. Varje morgon rör jag på mig på sätt eller annat. Märk väl, rör på mig, inte tränar. Att cykla till jobbet kan ersätta mitt morgonkaffe. Orkar jag inte rita längre rör jag på mig en stund och så är orken tillbaka. Bara en kort promenad när jag vaknat har märkbar effekt på mig resten av dagen.

Att vara tillbaka på wasa sports club blev livsviktigt för mig. För mig är vad de gymmen har att erbjuda den bästa träningen för mig. Inte bara träningen, jobbet också. Det är ju bara fakta, hade jag inte jobbat där hade jag inte ens haft råd att gå innanför dörren. Men jobbet var viktigare än så, när jag kom hem visade det sig att personalens kramar var bland de bästa jag fick. De smittar av sig glädje mer än dom flesta. Jag vill krypa ihop till en boll varje gång jag tänker på hur jag såg upp till dessa människor när jag ännu för ett år sen stod på andra sidan disken, som kund. Jag var glad när jag fick kalla dem kollegor men är idag mest tacksam för att kalla dem vänner. Varje gång jag kom på mig själv vara nere sa jag åt mig själv ”åk till gymmet, träna, så ser vi vad du har att vara ledsen över efteråt”. Inte en enda gång har jag åkt hem därifrån utan att veta precis varför jag vill vara i Vasa.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s