Saker man gör när man har Kanada-besök:

 • Åker till jobbet. Japp tre timmar efter att jag hämtat henne från flygfältet åkte jag till jobbet haha. Hon fick chilla första kvällen. Det vill säga tills mamma kommer hem och tar henne på bar gärning med att diska för hand, vilket jag förbjöd henne att göra. Då tog mamma med henne i bilen och körde runt med henne i stan haha. Överraskade mig på jobbet gjorde dom också.
 • Sen åker du på annat jobb haha. Men det här jobbet var lite roligare. Det var föreläsningar i mitt gamla gymnaisium så Megan fick bevittna två av mina gamla skolor. Och bevittna tre föreläsningar av mig på svenska som hon inteförstod ett pip av hehe.
 • Äta pizza på en gamla arbetsplats.
 • Ollis tisdag. Dock historiens folk tommaste ollistisdag. Men vi var rätt sällsynta och intressanta som talade engelska och fick sällskap ändå haha.
 • Köra till skären, vandra i Björkö och kolla på världsarv från ovan.
 • Åka till villa, grilla, bada bastu och balja. Ta vinterklåddin förstås.

Paus från listan här ett tag va. Vi åkte ut till en villa med Sanna, en finlandssvensk som också var på Fiji samtidigt som jag och Megan (#ankdamm). Jag hade aldrig varit till den här villan och välte omkull när jag såg den. Det var den finaste villan jag någonsin sett och dog nästan av inrednings genialiteten. Bara utsikten av replotbron fick mig att avlida. Okej bra, nu har jag överdrivit klart, tillbaks till listan.

 • Gymma, när man nu en gång har tillgång till Vasas största gym.
 • Gick i bastu och simmade i poolen hemma.
 • Åt ostbricka med Sanna på hejdå-kvällen.

  IMG_5472

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s