”Därför är jag tyst nu, för jag är inte klar”

Förr kände jag ett behov av att blogga. Att skriva ner vad jag gjorde. Att dela mina bilder. Jag antar att när jag under min resa inte kunde publicera alla bilder så insåg jag hur bra det gick att leva livet i alla fall haha. Jag trodde jag skulle falla in i samma gamla blogg vanor som förr. Känna behovet. Speciellt eftersom jag ju bloggade varje dag i över tre månader men så blev det ju inte.

Det här är absolut inget hejdå-inlägg. Jag saknar att blogga men jag saknar inte att blogga som jag gjorde ifjol och åren tidigare.

Jag träffar vänner och jag tränar och jag jobbar. Sistnämnda är nog det jag allra minst vill sätta ord på och publicerar. Nu talar jag inte om skiften på gymmet som jag har nån gång i veckan, nu talar jag om mina konstprojekt. Det var inte många levande varelser som visste  om att jag skrev ett kontrakt med ett inredningsföretag och började rita tavlor i höstas ska ni veta. Även dom nära blev förvånade. När tavlorna väl var klara och publicerade hade jag inget emot ett visa allt bakom scenerna men inte förrän det. Minns ni tavlan jag gjorde åt Soffi? Den som mina tavlor till salu bygger på. Ja den, Soffi såg den inte ens förrän den var klar haha. Därför är jag tyst nu, för jag är inte klar.

Foto 30-04-2016 21 51 20Foto 30-04-2016 16 54 48Foto 29-04-2016 22 35 29

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s