Dag 101

Likt en hyllning till de 101 dalmatinerna får det här bli mitt sista inlägg. Inte sista på bloggen nej nej, men i den här resedagboken. Nu återgår jag att blogga som jag gjorde som jag gjorde i sex år före denna blogg.

Jag har spenderat två nätter i Auckland. Umgåtts och sagt hejdå till Vera, packat, umgåtts och sagt hejdå till Cherry – hon som vakatade min väska i en månad. Har börjat vända dygnet också. Det säger väl sig självt att jag borde komma hem och få lite rutiner igen när jag utan svårigheter stannade uppe till 04:00 haha. Tre flyg och sen ett par dagar i Stockholm. Jag kommer hem passligt till en konsert och såklart saknade människor. Jag lever i total förnekelse i att det här är över om några timmar men jag har mycket att se fram emot ännu.

 

För snart två år sen flyttade jag hem från Stockholm. Då skrev jag ”Jag vet att detta inte är den längsta eller mest exotiska resan i mitt liv.”. Vilket ju var helt sant. Jag har varit drygt en månad längre hemifrån nu och exotiskt.. jaa, jag vet inte hur mycket mer exotiskt det kan bli än så här haha. Man kan inte komma mycket längre bort från Finland. Precis som en sommar i Stockholm väcker viljan att resa mer så gör en vinter i Oceanien det samma. Så, jag vet att detta inte var den längsta eller mest exotiska resan i mitt liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s