Dag 100

Söndag. Tresiffrigt. Jag har rest tresiffrigt. 

Idag var sista och längsta dagen med stray. Hela vägen från Wellington till Auckland. Det sisådär 10 timmar men det kändes fan inte som det. Kanske för att jag sov eller stirrade ut genom fönstret med musik i örnen ungefär 9h 45min. Jag var ledsen över att åka, men tror jag ni redan förstått. När jag tänkte på saker jag ska göra hemma gör det mig glad. Gladare åtminstone.

Det var surrealistiskt att vara tillbaka på hostellet jag var på för snart en månad var i. I samma dusch som var den bästa på flera månader. Även om jag inte riktigt kunde blöt ansiktet pga av min bultade ögon. När jag gick efter mitt bagage från min kompis kom vi överens om att jag lämnade det hos henne för 3,5 dag sen. Inte 3,5 vecka.

Jag och Vera gick ut och äta idag. Vet ni vad som gör mig riktigt glad? Städer när det är mörkt. Jag vet inte jag bygger detta på men jag trivs så jädrans bra i en storstad när mörkret lagt sig och stadslivet egna belysning tar över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s