Dag 97

Torsdag. Tidig väckning och jag var lika halvdeprimerad som jag var i bussen påväg från Queenstown. Jag vill faktiskt inte lämna de här ställena. Nästa stop var Christchurch flygfält där många hoppade av, också många av mina nya vänner, vi böt till en mindre buss så för första gången den här resan hade jag inte två säten för mig själv heh. Det var lugnt, det var bra folk och bra diskussioner runt om mig.

En ultra skön eftermiddag med noll stress, lätt träning på stranden. Små släta stenar och turkosa vågor. Middag, småprata med backpackers och läsa bok. 19:30 var jag i säng. Japp. Tur för mig är jag lite trött redan för jag ska stiga upp tidigare än jag någonsin gjort på två år. Det vet jag eftersom jag aldrig lagt in ett så tidigt alarm på den här telefonen haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s