Dag 94

Måndag. Vaknade upp med känslan att helst inte göra så mycket, typ inte åka och klättra i en flod. Men det var precis vad jag anmält mig till och betalat för dagen innan. Gick iväg, för första gången själv på en aktivitet, till kontoret för canyoning. En 20 min resa genom vackra delar av Queenstown jag inte sett ännu senare klädde vi på oss en våtdräkt, två jackor, handskar, hjälm, flytväst och en säle. Jag gjorde en några timmar lång tur som bestod av ziplines, abseiling, simme och gå i en forss, rutcha ner för vattenfall, hoppa från klippor, klättra.. Jag provade också på min första framåt- och bakåtvolt ner i vattnet. Aaaah allt var så jäkla kul. Påväg tillbaka frös de flesta kraftigt men mitt finska blod och adrenalin höll mig varm. 

Tillbaka i centrum sprang jag på en som vi reste med i början med Stray. Det är inte första gången liknade händer och det är så konstigt att vara i en så främmande stad och träffa vänner på gatan haha. Åt lunch med henne och Vera. Sistnämnda hade träffat ett norskt par tidigare på dan och stämmt träff med dem så jag joinade. Dom skulle testa på nått som dom inte riktigt kunde förklara och jag kan heller inte riktigt göra det haha. Det var en labyrintliknande lusthus grej med kanske 12 olika rum. Alla spelade ett spratt med dina sinnen på olika sätt, med ljus, material, speglar.. Jag vet inte riktigt om det var värt pengarna men det fanns verkligen bara ett sätt att ta reda på det. Efteråt satt vi vid starbucks och pratade långt över en timme. Jag älskar att det är fullt normalt att fika med främlingar bara för att ni reser.

Sista kvällen i Queenstown fick inte gå förbi ostörst och det blev en sista utekväll med stray-folket. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s