Dag 92

Lördag. Hur tungt kan man sova när man inte vaknar av att fönster slås sönder några meter från ens eget haha? Det var en del vandalism på hostellet inatt men inget farligt. Även om de övriga gästernas nattsömn nog blev mer störd än min hehe.

Hade minisovmorgon till 8:45, dusch, packa väskan, frukost, checka ut och lite över 10 gick vi till hamnen. Jag och sju andra bestämde oss hastigt att hyra en van och köra omkring på ön. Done and done. Förutom temperatur skillnaden fick jag lite Fiji-feelis av alla stränder. Stannade på alla ställen som såg fina ut och gick två mindre hikear. Ett helt galet gäng så det var en riktigt rolig dag! 
Färja tillbaka och buss tillbaka till äventyrens huvudstad, Queenstown. Alltså den kallas faktiskt för det, inte bara jag som hittade på det haha. Vi kom dit 20.00 och två timmar senare var vi  ute bland Queenstown gator och barer. Queenstown fortsätter bara att leverera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s