Dag 89

Onsdag. Vilken jävla superda. Unnade oss frukost på ett café denna morgon. Vi gick till det närmaste, Bobs weigh, som också råkade vara det café vi hört är det bästa i Queenstown. Det var litet och småstökigt men jag tyckte om det.
Efter långfrukost checkade jag och Chantal in oss på ett kontor och satt sedan exalterade och väntade i säckstolar. Kontoret var J Hacket Bungy New Zealand. Grundarna av bungyjump. Bron vi var vid igår, där vissa hoppade, det är platsen där världens första bungyjump utfördes. Jag skulle inte hoppa där. Jag skulle hoppa vid Nevis, Australiens och Nya Zeelands högsta bungyjump. 
Jag har hoppat bungyjump förr, 65m från en lyftkran. Dubblera det, lägg till 4m och föreställ er en flod mellan några berg. Då har ni Nevis bungyjump. Jag är född till sånt här och även om jag inte direkt kollade ner påväg ut till plattformen njöt jag av det till fullo, före, medan och efteråt. Att hoppa 134m är precis så exalterande som det låter.

Det roliga var inte slut än. När vi var tillbaka på fast mark spändes jag och Chantal fast tillsammans i världens högsta gunga. Tillsammans, eftersom mer vikt lika med snabbare fall, Jag som var så kaxig vid avsatsen för bungy blev lite nervös här haha. Det var inget att vara nervös över. De 70 metrarna av fritt fall och minuterna vi var i luften var enbart roliga. Och utsikten var bedövande.
Lunch, butiken, hostellet, sminka och laga middag. Sen bar det av, till en bar. Jag och runt 20 andra från Stray deltog i en pubcrawl. För många av oss var det vår sista kväll tillsammans och dessutom hade vi ett födelsedagsbarn med oss. Det blev villt, galet och super super kul. Sex barer av varierande storlek och ja.. en av dem var gjord av is haha. Sjukaste på länge. Man fick handskar och en rock när man kom in och så gick man in i barnen där allt var gjort av is förutom golvet och taket. Isskulpturer och isbänkar och isglas. En minnesvärd kväll helt enkelt!

En reaktion till “Dag 89

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s