Dag 88

Tisdag. Som de flesta dagar steg vi upp, åt frukost, spände fast terrängcykeln och åkte till ett närliggande berg haha. Näe kanske inte men idag testade jag, Chantal och två andra på mountainbiking! Ett 11 km spår bland backar, vatten, skog, fält. Det tog ungefär halva spåret för mig att komma underfund med hastighet och självkontroll men andra halvan var jättekul! Och som vanligt super vackert.

Det var dags att byta stad igen. Men påväg dit stannade vi vid en fruktmarknad där vi köpte färsk frukt.. och godaste glassen jag någonsin ätit! Nästa stopp var på en bro över en flod, där några av oss hoppade bungyjump. Bussen doftade adrenalin ända till Queenstown.

Japp. Idag åkte jag till Queenstown. Kanske höjdpunkten av min resa. Jag har hört så mycket bra om den här staden och om jag inte suttit i min intorkade svett haha hade jag nog varit mer förbluffade över staden som omges av berg och sjö. Vårt hostellrum måste vara det största jag haft hittills. 3 av mina kompisar bor här och så var 2 andra flickor med också. När en av dem presenterade sig som Meeti visste jag precis vilket land dom var från haha. Roligt att tala finska igen.

Det blev en kväll ute med pizza och några drinkar på några pubbar och ja, Queenstown är jävligt vackert.

En reaktion till “Dag 88

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s