Dag 85

Lördag. Nu börjar nog dagarna flyt ihop… Just de, Westport. Vi åkte från Westport imorse. Flera stopp – panncake rocks som var massiva stenar som skulle föreställa pannkakor ovanpå varandra. Nja haha. Väldigt stotliga och märkvärdiga men pannkakor liknade de inte riktigt. Det gjorde däremot de riktiga pannkakorna vi åt efteråt, mumms! Vi stannade i Greyhound och handlade. I en annan stad där de utvinner en typ av sten ur floden och gör smycken av. Stenen är helt grön innuti. Riktigt fin och kul att se hur dom slipar den, även om jag inte ville spendera 70€ på ett halsband gjort av den stenen. Några utsikts stopp till så kom vi till Franz Josef. Första vi gjorde var att checka in för ice exploringen vi ska göra imorgon, om vädret tillåter. Om ddt gör det går en dröm i uppfyllelse för mig.
Check in två var på hostellet vi ska stanna två nätter. Sorterade bilder och lagade mat. Sen drack jag och varsin cocktail i baren och snackade. Bara snackade, för det kommer vi snart inte kunna göra med varandra längre. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s