Dag 84

Fredag. Bara för att vi hade en dag utan att sitta i bussen kändes det som vi varit borta en evighet när vi väl satte oss i den igen haha. 

Idag körde vi ner längs den västra kusten. Jag har absolut inget emot att sitta i buss flera timmar med musik i öronen och utsikterna Nya Zeeland bjuder på. Det var precis vad vi fick göra idag, sitta i bussen menar jag. När vi stannade för att ta bilder startade inte akkun längre så vår chaufför fick lifta till närmaste stad och komma tillbaka med någon som hade 24 volts batteri. Det var inte farligt alls faktiskt. Vi missade en entimmes hike men inte mer än så. Fick fortfarande gå upp på en udde och se på sälar. 
Framme på vårt hostel inföll sig en konstig känsla av att inte veta vad vi skulle göra, det är alltid en aktivitet eller duscha eller börja laga mat eller gå ut och äta eller tvätta kläder. Nu var det inget det var bråttom med. Bestämde mig för att löpa. När Joost från Nederländerna frågade om jag were going for a run så var jag 50% inbjudande och 50% avvisande när frågade do you wanna join? För första gången någonsin sprang jag med någon och höll en konversation hela vägen, det visade sig vara riktigt trevligt haha. Lagade god pasta till middag och sen diskuterade vi bort hela kvällen. Även om saker förblir ogjorda är att prata med människor från olika delar av världen det bästa jag kan spendera min tid på. Har inte tidigare uppskattat det förenande språket engelska så mycket som nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s