Dag 83

Onsdag. En dusch, en delad kaffekopp och så var det bara att låtsas vara vaken tills vi var på båten. På färjar bredde vi ut oss i soffor och sov bort mesta av resan. Vilket är ganska synd. Det var en fin båt som visade filmer och allt, dessutom var ju inte utsikterna fy skam heller.

Nu befinner jag alltså mig på södra ön av Nya Zeeland. Det är nu det lär bli riktigt vackert och kul. Från början tänkte jag bara resa södra halvan men jag är så glad jag förlängde resan både tidsmässigt och ruttmässigt så jag fick med norra – det är ju inte precis som om jag hittils varit missnöjd.
Körde till den västra kusten – i spöregn. Spöregnet slutade inte. Alltså en perfekt dag att köpa wifi och stjäla Chantals dator och få undan ärenden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s