Dag 82

Tisdag. Vakna, packa, äta frukost, hoppa i bussen. Min morgonrutin. Idag var en transportdag. Vi körde genom flera mindre städer påväg ner till Wellington, sydligaste på norra ön. Bäst av allt var ändå staden Bull, nämnd efter en av de första invånarna där som hette Bulls i efternamn. Nu är det lite ett skämt som dom tagit för långt haha. Precis överallt fanns bilder på en tjur och på alla tänkbara ställen fanns ordvitsar med bull. Roskisarna var förstorade mjölkhinkar med texten ”respons-a-bull”. Till och med myndigheternas hus hade bull-vitsar på sig haha. 
Bussen stannade i huvudstaden, Wellington. På många, alla haha, ställen har Chantal sagt ”I could see myself staying here a couple of days”. Visst, jag håller med, men Wellington var första stället jag påriktigt ville stanna längre än en natt. Så pass att jag ska se om jag kan stanna en natt längre när jag åker via Wellington på tillbakavägen av min resa. Staden är väldigt artsy och hipster och även om jag inte alla gången vill erkänna det så älskar jag det. Så fin och spännande stad! 
I jakt på ansiktstvätt och solkräm gick jag ut på bland Wellingtons gator, in och ut ur butiker. Mötte upp Chantal och Vera, en holländsk flicka som rest med oss enda sen Auckland och som jag kommer resa med ett bra tag till! Vi gick tillbak till vårt hostel och gjorde oss klar för middag. Efter middagen blev det ett glas vin, och en shot och kanske tre andra barer haha. En spontan, sömnlös och rolig kväll! Nattlivet var det då inge fel på i Wellington trots att det var en tisdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s