Dag 79

Lördag. Eftersom ingen i bussen ville hoppa fallskärmshopp eller bungyjump hade vi tid att åka till en varmvattenskälla och ta ett dopp. Fast man luktade lera resten av dagen så var det lätt värt det. 

Nästa stopp var ett vattenfall med det mest turkosa vattnet ni kan tänka er. Stannade för lunch och senare för att handla mat och dryck för de kommande dagarna. Vi är påväg till Blue Duck, utan reception eller butiker den närmaste dagarna.
Vad var det chauffören sa? 42 kilometer? Jag tror det. 42 kilometer på en snirklig skogsväg (med dom bästa utsikterna) ute till ingenstans. Min första instinkt var hemlängtan och min andra instinkt var jag älskar det här. Middagen bestod av ”the best meatballs ever”, vilket nog var goda men dom har tydligen inte varit till Skandinavien hehe. Ikväll blev brasa, marsmellows och lära känna nytt folk kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s