Dag 76

Onsdag. Vaknade med lite mindre muterade ögon. Varar mindre och mindre svällt men det ser ut som jag har röda kontaktlinser på mig. Inget som hindrade mig från att sitta på en buss till Raglan i alla fall.
Just nu är vi 15 personer i bussen. Ett par amerikaner och australienare men mest européer. Senare visade det sig att vi är 6 är från skandinavien haha. Chauffören funktionerar också som guide och reseledare, bokar logi om vi behöver det. Påväg till Raglan hade vi lite extra tid så han svängde in till Waikito där jag fick se mitt första riktiga vattenfall.
Kor. Det är kor överallt. Bland alla berg och dalar vi kör genom betar kor överallt. Växtligheten är också lite kul med tropiska träd blandat med löv- och barrträd. Här är inte ormbunkar en buske, här är de höga träd.
I Raglan bodde vi på ett hostel uppe på en hög kulle. När vi checkat in tog bussen ner oss till stranden. Försökte väl spela världsvan fast jag aldrig i mitt liv sett en svart strand med så stora vågor. Var där i en, två timmar och hem passligt till BASTUN. Dom hade en bastu på gården som jag, en holländare, en engelsman och en australiensare gick i. Jag och min finska benmärg kände sig så hemma. 
Efter middag gick jag, Chantal och en svensk Mark upp till en plats nämnda Inspiration point, en plattform högt uppe där dom vanligtvis har yoga. Vi var där för att kolla solnedgången. Påväg tillbaka lystes vägrenen upp av lysmaskar. Välkommen till Nya Zeeland. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s