En bra orsak att vara ledsen

Jag vet inte var jag ska börja. Hur jag ska börja. Om jag kan börja.

Jag har gjort mitt bästa av den här resan. Jag fick ändå hela tio veckor. Jag har så mycket att se fram emot ännu. Jag ser ju fram emot att komma hem också sen. Jag vet. Jag vet det, men känslan som tar mest utrymme just nu är att jag inte vill härifrån. Jag vill inte. Hade jag kunnat hade jag stannat längre.

Vi ska inte skriva on historia, det har varit stulna kreditkort, två antibiotikakurer och en kategori 5 cyklon. Det har varit skitigt, det har funnits hemlängtan och frustation. Men det har funnits mer skratt, glädje, omtänksamhet, lärdomar och erfarenheter äv vad man behöver för en lyckad resa.
Enda orsaken till varför jag är så ledsen är för att jag varit så glad. Omringad av glädje. Det är rätt okej att vara ledsen om det är orsaken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s