Dag 72

Lördag. Idag var inget på tapeten förrän jag packat. En tidsenhet senare hade jag packat ner Nya-Zeeland-högen i rinkka och inte-Nya-Zeeland i mitt handbaggage. Jag har ju ännu ett par dagar här men det var skönt att få det undan. Det betydde också att jag kunde njuta till fullo av att ligga bredvid poolen senare på dan. På kvällen gällde det att få gjort sånt som måste göras före Nya Zeeland. Eller egentligen sånt som måste göras före jag kommer hem, eftersom jag faktiskt skulle vilja ha lite semester på Fiji. Det blir rätt sjukt när jag tänker på att jag har en ledig månad, när skedde det senast? Lågstadiet?
Stannade uppe onödigt länge eftersom Katie skulle till flygfältet mitt i natten och vi skulle ha en kavaceremoni före. Halv 3 när ingen kava ännu synts till kastade jag in handduken hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s