Dag 71

Fredag. Idag var de nya volontärerna på besök på jobbet eftersom dom börjar nästa vecka. Så förutom 4 ”gamla” volontärer var vi säkert 10 fler. Vi är snart klara med dagiset vi är på nu men de nya var bra på att ta för sig och hitta saker att göra. Sånt uppskattas. Så från överfullt på morgonen gick jag till att vara själv med handledarna på eftermiddagen haha. Nya volontärer måste förlänga visa och de gamla, ja de for. Som i att de åkte. Lämnade Fiji. Tur för mig är att en av dem kommer jag resa med på Nya Zeeland och en annan bor i Stockholm så henne kommer det inte vara värst svårt att träffa. Svåraste var Anna. Andra delen av JBANNA. Vi kom till Fiji samtidigt, vi har varit tillsammans sen dess, vi har rest, vi har dansat, vi har spelat kort, vi har kört vattenskoter. Och nu vet jag inte när jag ser henne nästa gång.
Tog också farväl av några handledare före jag åkte till Suva. Mötte upp några volontärer på ett hotell, drack ett par glad vin och hade det allmänt trevligt. Tills det var dags att ta farväl av dem också. I taxin påväg

hem kunde jag somnat bums men väl hemma var jag pigg igen och spelade kort med de nya volontärerna till 2 på natten. Jag trodde inte jag skulle lära känna dem eftersom jag bara är en vecka med dem men det skulle jag tydligen visst. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s