Dag 70

Torsdag. Okej. Jag är så jävla trött nu så jag tar tid ovh försöker skriva ett raketinlägg nu.

En av de roligaste arbetsdagarna för mig eftersom jag fick måla – inte väggar och tak men motiv på stolar och bänkar. Det fanns sju stolar så jag skrev veckodagarna på dem och sita olika miner. På bänkarna målar jag olika instrument. Både för och eftermiddag hade jag penseln i hand.
Mycket papper och skriverier idag. Blanketter som ska fyllas i och dagböcker det ska skrivas i. Vi tog, nästan alla, en paus från skrivande och hejdåande och åkte på bio. En annan biosalong än den i Suva. Den här var bättre än vad Vasa! På duken visades ”London has fall” som många velat se. Jag hade hört noll om den. Riktigt bra! Pensionären i mig är så fascinerad över att man kan editera samt filma så häftiga saker nu för tiden. 
Var meningen jag skulle följa med till en restaurang efteråt men jag var inte hungrig och mina tunga ögonlock ville hem. Och efter 8min och 20sek ska jag stänga dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s