Dag 69

Omsdag. Målade bord, stolar och däck på jobbt idag. Märkvärdigt vilken skillnad färg kan göra. Efter jobber åkte jag till Suva för att uträtta ärenden och köpa en ny kamera. Nej, min gopro funkar inte och nej, jag tänker inte åka till Nya Zeeland utan en kamera. Canon Ixus 160 blev det den här gången. Helst hade jag haft min systemkamera i handen men det här är inte fy skam heller.

Veckomötet. Shit alltså. Under mina 10 veckor här har jag inte sätt någon så känslosam som när handledarna skulle tacka oss och vi dem. Vill inte säga att vi är mer speciella än andra, men vi som åker nu har varit rätt länge. Dessutom var vi här under Winston och vissa av oss åkte till handlernas hembyar för att hjämpa till och sånt lägger man väl på minnet. Inte för att vara självisk, men det är ganska skönt att veta att jag inte är vilken volontär som helst. Dom kommer faktiskt minnas mig lika mycket som jag kommer minnas dem.

En dusxh och lite packning senare åkte vi till bår pub down under för en susta jädras gång. Jag var sjuk så många jädrans gånger så det känns bra att jag fick ta igen en onsdag. Dansade tills vi inte visstre  bättre. Då tog i förnuftet i fånga lch åkte hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s