Dag 68

Tisdag. Riktigt skönt att vara tillbaka på jobbet. Det har ju mest varit orkan-städande här. Idag åkte vi till ett nytt dagis som är tomt på barn. Vår uppgift är att fixa upp det för att barn sen ska börja gå där igen. Målade tills vi blev yra av färgen. Efter lunch gjorde några volontärer plättar till våra handledare som jag fick ta del av också. Så mätta och glada fortsatte vi jobba på eftermiddagen. På kvällen gick jag genom bilder och planerade för Nya Zeeland. De flesta var och kollade på en rugbymatch ikväll så vi var bara fem vid middagen. Fyra av dem var nya volontärer så det var kul att lära känna dom, även om vi inte har mycket tid att lära känna varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s