Dag 65

Lördag. Jag får aldrig blogga före jag går och lägger mig, nu fick jag ju inte med i gårdagens inlägg att vi satt runt brasan och sjöng till tonerna va en gitarr. Så där klyshigt bra.
Frukost och sen till stranden. Eller ja, restaurangen ligger ju på en strand men vi flyttade oss ännu närmare vattnet. Idag fick framsidan lite färg eftersom jag brände min bak igår. Åkte ut med kajak tillsammans med Anna och Lisa. Diskuterade lite det här att åka hem, att hur mycket vår familj och vänner vill veta, hur mycket vi än förklarar så kommer ingen förstå. På riktigt förstå vad allt vi gjort, vilka erfarenheter vi fått eller hur det ändrar ens världsbild. Lika lite som jag kan förstå andras extrema upplevelser och erfarenheter. Vi kommer sakna de här människorna som förstår vad vi menar.
Vi fyra har varit de enda gästerna två nätter vilket har varit så skö-öö-önt. Idag kom säkert 30 andra hit, men det var okej, för fyra av dem var volontärer från vårt hus. Jag åkte ut på havet för att snorkla, men det är inge vidare att se efter cyklonen.. Dock glad att jag följde med eftersom vi åkte till revet där vågorna slår mot korallen. Dom finns längs hela kusten (coral coast) men oftast snorklar man vid mindre rev med lugnare vatten, men jag är glad jag fick testa på att snorkla vid större rev.
Två timmar gav jag åt hängmattan, hörlurarna och boken. Julia kom nu ihåg de här dagarna när du ”aldrig har tid att göra ingenting”. Till middag blev det mat grillad i en grop i marken täckt med palmkvistar. Maten serverades inte före personalen gått på kolen… Middag bestod inte bara av god mat men också en makalös show. Dans: tomhänta, med åror, knivar eller eld. Så jävla imponerande. Därefter var det dags för oss att åka upp på land och till Nadi som ligger en timme bort. Transporten ingick i priset för Robinson Crusoe Island som vi bodde på. De 128€ vi betalade för tre dagar var så billigt för allt vi fick utav den här helgen.

Nu är vi tillbaka på Bamboo i Nadi. För fjärde och sista gången.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s