Dag 62

Onsdag. Vaknade upp lite friskare. Temp på 37.0 så om jag vore riktigt mänsklig hade ju det varit kroppstemperatur men jag vet att det är lite högre än vanligt för mig. Två (av tre) andra som var med till Levuka känner sig också sjuka så jag antar det förklarar saken. Hygienen är ju inte den bästa på katastrofplatser.. Lyckligtvis började jag bara känna mig bättre och bättre under dagens lopp. Vilade största delen av dagen och tro det eller ej men sen började jag packa min väska igen. Jag hade gärna stannat hemma mer än två nätter men så var inte fallet. Våra handledare sa att vi skulle komma hem från Levuka söndagkväll eller måndagmorgon. Som ni vet kom vi först tisdagmorgon. Min nästa resa var planerad till fredagen men när jag kom hem fick jag veta att det blivit ändrat till torsdag. Resultat två nätter hemma. 
Så varför åka iväg om jag inte känner mig helt frisk? Jag lade ner så mycket tid på mina skolansökningar för att kunna njuta av dom två sista veckorna på Fiji. Vi har planerat dem här resan i över en månad. Det här min nästsista helg och sista helgen för de flesta av mina kompisar. Om jag missar att se dessa två öar, min sista helg på Bamboo och en dag på en segelbåt kommer jag må sämre än om jag har en förkylning. 
Planerade också Nya Zeeland som närmar sig med stormsteg. Gjorde vardagssysslor och så hamnade några av oss i en timtals lång diskussion om politiska konflikter omvärlden inte vet om (t.ex. North Island som än så länge hör till UK) och religion (t.ex. den moraliska striden när man som muslim måste besöka Mekka men annars inte hade satt sin fot i det landet). Det är det här jag kommer sakna mest, att bo med människor från hela världen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s