Dag 61

Tisdag. 03:00 skulle lastbilen komma. Med Fiji tid kom den såklart senare. Och två lastbilar körde förbi före den tredje plockade upp oss tillslut. I fuckin’ love this truck tänkte jag när vi äntligen var vi klättrade in och äntligen var påväg hemåt. Färjan gick rätt snabbt eftersom jag sovde säkert en timme. Bussresan hem gick också fortare än dogresan eftersom vi kunde stiga av på en tidigare station. 09.30 var vi vid Hansons, busstation och köpcentrum nära vårt hus, och åt glass. Dom har en glassbar som lär göra jättebra glass och jag har med flit inte ätit där ännu, inte före skolansökan var klar. Efter att ha laddat upp förhandsuppgifterna och efter helgen vi har nog aldrig glass smakat så bra. Den glassportionen då?! Jag tror inte ens du kan få en så stor glassportion hemma och då betalade vi 80 cent för den. Helt löjligt.

Det tog ungefär 0,3 sekunder från att jag tog av min ryggsäck till att jag stod i duschen. Det är kul att den duschen som kändes ofräsch när jag kom hit var det fräschaste någonsin nu. Ladda ur bilder och tvätta kläder. Åkte till Suva och för första gången sen jag kom hit gjorde jag som mamma sa, om jag behöver nått så köper jag det haha. Nya springtights, ny keps, lite varmare kläder i form av kofta och maxi-klänning, Strepsils, C-vitamin, minneskort, KNÄCKEBRÖD härregud va gott, och dyrt. På kvällrn, icke-sakta men säkert, slog flunsan sönder mig. Från att haft sjuk i halsen gick jag till att ta 3 mediciner och somna 20.00 med feber. Men bra om min kropp börjat fatta hur man får ut onda bakterier. Hellre nyser jag och har feber än två antibiotika kurere och vara sjuk flera veckor som tidigare den hör resan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s