Dag 57

Fredag. Ännu en natt med för lite sömn. Den här veckan verkar jag ha varit tvungen att prioritera allt annat före sömnen. Nå, man är ju ung. Och så finns det ju kaffe. 
Idag åkte flera av våra handledare iväg till en ö, Levuka. En ö som är många handledares hemö och en ö som skadades väldigt hårt i cyklonen. Utan handledare vart vårt jobb idag, om du nu kan kalla det för det, att göra det handledarna brukar göra för oss på helgarna. Städa och byta sängkläder. 
Det var 4 handledare och 3 volontärer som åkte till Levuka. Jag följde med dem till Suva på förmiddagen när dom skulle åka iväg. Inte för att åka. Jag har tillräckligt mycket att göra för att sysselsätta mig hela helgen hemma. Men påriktigt. Vem fan bryr sig i byråkrati och reseplanerande när jag befinner mig i det landet och situationen som jag gör. Så jag kompromissade, jag åkte inte idag, men jag följde med till Suva och köpte en biljett tills imorgon. Idag blev en få-så-mycket-gjort-du-kan-dag.
Avbokade ett flyg och köpte en bärbar laddare med usb uttag. Första, för att nu flyger jag in och ut från samma stad i Nya Zeeland, vilket förenklar mitt resande. Andra, för att dit jag är påväg kommer jag inte ha ström så det kan vara bra med ett extra batteri till telefoner och kameror. Efter alla strömavbrott vi haft den senaste veckan så märks det att bärbara laddare är bra att ha sådär annars också.
Dom hade en välgörenhetskonsert ikväll som jag gärna hade gått på men jag prioriterade som sagt att få så mycket som möjligt gjort. Int vet ja nu, om jag fick gjort så mirakulöst mycket men att göra listan har åtminstone halverats. Vackert så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s