Dag 56

Torsdag. Räfsa i park är vår melodi nu. Och plocka skräp. Idag var det 33 grader med ett värmeindex på 39 grader – skugga. Så ni kan ju gissa hur varmt det var att jobba. Alla som gick förbi: ”take a break, take a break”.
Hem, dusch, förhandsuppgift och sen in till Suva för att äta sushi! Lär var bästa stället i stan och vi var inte besvikna. Det var jag och fyra andra och det var supertrevligt, och supergott. Maan, I’m gonna miss these guys.
När jag kom hem laddade jag upp förhandsuppgifterna. Va? Menar ni att ja e klar nu? Tekniskt sätt är jag inte klar med ansökan ännu, lite byråkrati kvar men i princip ja. Ingen tyngd har lyfts från mina axlar ännu men om jag sover på saken kanske jag känner mig lätt som en fjäder när jag vaknar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s