Dag 55

Onsdag. Efter frukost åkte vi tillbaka till parken vi jobbade på igår. Räfsade. När nästan 30 volontärer räfsar samtidigt går det rätt fort ska ni veta. Jag fick en metallräfsa efter att jag hade sönder den av trä haha. Påväg till lunch stannade vi, plockade en kokosnöt som några locals öppnade. Lite roligt är det nog att vi på hotell och barer betalar några euro för det vi gör gratis i parker. För att inte tala om hur dyrt det är i Finland. Åt lunch i parken och fortsatte en stund till. Vet inte hur många grodor jag i misstag misshandlat idag.
Hemma igen tog jag en dusch. När vattnet började droppa långsammare blev det att hastigt skölja ur håret. 2 av 30 smutsiga, svettiga volontärer hann duscha innan vattnet stannade he he. Sen fick vi svenskt besök! Killarna vi träffade på Bamboo i Nadi skulle spendera en dag i Suva. De är på en fiskeresa och hade så löjligt mycket packning med sig haha och fick lämna det hos oss ett tag. Hängde med dem ett tag, följde med dem tillbaks in till Suva men när dom åkte till hamnen drog jag till en pub där jag och några andra volontärer delade en sangria kanna. Dom fortsatte med efterrätt och fler drinkar men jag för mig räckte det med att åka hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s