Dag 49

Torsdag. Började morgonen med ett inte så trevligt samtal från VISA. Jag tar tillbaka allt ont jag sagt och tänkt om dem de senaste dagarna när det skulle vara så himla komplicerat att få fram deras ärende hehe. Dom vet ju redan om att jag lyfter kontant i ett främmande land, tänkte jag. Det visade sig att om egentligen skötte sitt arbete väldigt väl. En större summa har betalats av en identisk kopia av mitt kreditkort i USA men kortet blockerades före transaktionen gick genom. Så inga slantar fattas men jag är förstås i behov av ett nytt kort. Men situationen kunde ha varit betydligt värre.
Snöade in mig på en av förhandsuppgifterna. Bara när jag verkligen var tvungen att stiga upp och göra mig klar för jobbet gjorde jag det. Målade staket några timmar idag och hemma igen fortsatte jag med konst-andet. Ännu en uppgift avklarad!
Två timmar talade jag bort i telefon med familj och vänner. När det blev tal om pengar med mamma sa hon en bra sak: Om två år kommer int du minnas om du hadd pengar på konto eller int, du kommer bara minnas sakren du gjo för pengan. Påminn mig om det när jag kommer hem med 20 cent i fickan haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s