Dag 48

Onsdag. Försöker få tillbak dygnsrytmen jag hade när jag först kom till Fiji. Det vill säga på och lägga mig tidigare och stiga upp tidigare. Gick bra att stiga upp 06:30 idag. Tog in tvätt och började på med förhandsuppgifter. Det gillar jag med att jobba på eftermiddagen, man kan starta upp något före frukost för man har tid att fortsätta. Gick riktigt bra med förhandsuppgiften! Borde nu som då säga att det går skit så ni inte får gudomliga förväntningar på resultatet haha.

På jobbet blev det sågande, sandpapprande och målande. Det är några hundra euro dyrare i månaden att göra renoveringsarbete  men visst känns det som att pengarna kommer till användning.

Angående min kväll. Vet ni hur man blir på dåligt humör? Inte? Försök boka och planera en månads resande på en hemsida som inte alls vill samarbeta så du måste kontakta deras kundservice samtidigt som din bank försöker nå dig och du dina anhöriga försöker nå dem samtidigt som du måste byta mellan simkort, simkort som strulat så länge du haft dem, och sitta i telefonkö med en telefonsamtal som kostar 2,49€ i minuten.

Börja med det. Om du fortfarande är på gott humör kan vi prova något annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s