Dag 47

Tisdag. Åkte till gymmet igen. Mest för att jag behövde gå till vodafone och hade inget emot att åka till gymmet samma väva. 

På jobbet idag så a) sågade jag plankor, b) spikade jag fast plankor och c) skruvade fast plankor. Gud vad jag äslskar att snickra! Hade helt glömt bort det. Men det fanns nog en orsak till varför jag och Amnda snickrade så ofta vi slapp till i dagis och varför jag fick en verktygsback i födelsedagspresent som barn haha.

Efter middag trotsade jag regnet och gick till butiken och quess what, skannade min teckning vid ett internetcafé. Underskattade nog Fiji när jag inte visste om jag skulle få min teckning skannad haha. Det gick bra, även om det tog typ 12 minter för själva skanningen heh. På kvällen blev mejlskickande, magic mike-tittande och logo-ritande till en förhandsuppgift. Alla tre gick bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s