Dag 46

Måndag. Vet ni vart jag åkte idag efter frukost? Jag åkte till ett GYM. Har sprungit, tränat på balkongen en del. Mest har jag ju varit sjuk. Gymmet ligger rätt långt borta så det löns inte att åka dit varje dag men det var så kul! Ett varv via piiiip vodafone också för att ladda om mitt simkort. Karusellen slutade med att jag måste dit imorgon och köpa ett nytt simkort. Piiip. 
Hemma igen till lunch och efter lunch började min arbetsdag. Den här veckan, och antagligen de tre sista också, så jobbar jag på construction programmet. Hoppade rakt in i ett projekt där dom målar och bygger på ett dagis. Vi målade pantflaskor som ska bli ett staket och jag sågade och sandpapprade några bjälkar. 
Kom hem till middagstid och sen dess har det varit tvätt, ritande, brainstorming och mejl. Tycker jag fick mycket gjort. Flydde över till andra sidan vägen för att få bättre wifi och för att vara ostörd. Jag älskar alla intressanta pratglada människor här men jag får ingenting gjort med dem i samma rum haha. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s