Dag 45

Söndag.  Frukost redan 06:00, båten gick 07:00 och bussen 08:00. Det regnade så tackade migsjälv för att jag tog med mig min haglöfs jacka den här helgen. Det var första gången jag tog med mig den någonstanns och det var första gången jag hade på mig den sen jag var i Finland. De där 2,5 gångerna om året man kan åka till krogen utan jacka i Vasa är så dyrbara så försöker faktiskt tänka på det och uppskatta att jag kan gå utan ärarmar och byxben här. 
Det är lite knepigt det där, när man vänjer sig. Åker jag till södern en vecka uppskattar jag en massa saker som jag så gott som klagar på nu. Börjar nästan vara lite orolig att en veckas semester någonstans aldrig kommer vara tillräckligt efter denna 15 veckors resa haha.
Såg fram emot att komma hem tidigt och ha en produktiv dag men jaa.. Om du räknar att tala med volontärer i flera timmar som produktivt var jag jätteproduktiv. Idag träffade jag en volontär från Vasa. Jag visste att hon skulle komma men det var ändå konstigt att ha någon från Finland här. Att ha någon som håller med en i diskussionerna, att säga ”where we are from” istället för ”where I’m from”. Att tala finlandssvenska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s