Dag 40

Tisdag. Veckans tema på dagiset är renlighet så jag hade ritat olika bilder på händer, tvål, tandborste, tänder m.m. som barnen fick para ihop. Resten av dagen gick mer eller mindre ut på förhandsuppgiften. När jag, en vecka före jag reste iväg, klagade på att jag kommer måste göra förhandsuppgifter medan jag är på Fiji sa in syster: Nå, du har ju allti så mycki program, du sko väl få absitens om int du har nå arbeit. Hon hade väl no rätt haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s