Dag 39

Måndag. Alltså. I trettio-nio dagar har jag bloggat varje dag och fyrtionde dagen glömde jag bara bort det haha? Det var inte ens som om jag var extra upptagen.

Dagisgruppen skulle delas upp i två mindre grupper men det hade inte förverkligats. Så det var lite stökigt, som det brukar. På eftermiddagen blev det mycket helg-planering. Jag gick genom mina 267 bilder och videor jag har hunnit ta på 8 dagar haha.

Före middag TRÄNADE jag också för första gången på jag vet inte hur länge. Lätt litet pass för att komma igång igen efter sjukdomar. På kvällen började jag på med nästa förhandsuppgift. Tre veckor och tre uppgifter kvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s