Dag 38

Söndag. Halvvägs genom Fijiresan. 

Det lite dyrare hostellet bjöd på så bra frukost. Nylagad ovh självvald omelett, kokta grönsaker, grönsaksbiffar, bacon, plättar, bröd, bananbröd, flingor, frukt! 

Genast efter frukost stack jag och en annan volontär, Anna från Tyskland, på jetski safari. Det är nått av det roligaste jag varit med om. 
Vi delade på en vattenskoter och jag började att köra. På vindstilla hav. Så jävla roligt. Stannade vid en strand, åkte vidare in i en lagun, ut på havet igen för att snorkla och mata fiskar. Nästa stop var två korallrev där vi snorklade. Jag har sett mycket vackert under vattenytan här på Fiji men inget jämfört med det här. Det ser photoshop:at ut. Korall i alla dess former och färger, vattnet så klart och blått. Hundratals olika fiskar i lika många färger, krabbor, sjöstjänor, bläckfisk, ål och en haj.
Åkte upp till stranden där vi två fick lunch för typ sex personer haha. Vi var ensamma idag vilket var så skönt, ingen annan att ta hänsyn till. Vi fick en timme på stranden. Gick längs stranden och jag tog ett tredje dopp med snorkelutrustningen. Att köpa egen mask och snorkel var helt klart rätt beslut. Påväg tillbaka fick jag köra själv och Anna körde med guiden. Det var ganska vågigt men fortfarande kul att köra. Dessutom hade jag sällskap av flygfiskar. De där fyra timmarna på sjön kommer jag leva länge på! Det kommer dock inte mina brända hudceller hehe.
På kvällen satt jag till bristningsgränsen för att börja gråta när jag bara ville ladda upp två små filmer på instagram. Slutade med att pappa med finskt nät fick ladda upp dem haha. 

3 reaktioner till “Dag 38

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s